Crno-beli čvrsto veruju u prolaz dalje

Fudbaleri Partizana večeras od 21 č. dočekuju ekipu Sabaha u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. U prvom meču u Azerbejdžanu crno-beli su poraženi sa 2:0, a golove za Sabah postigli su Letić i Isajev.

U međuvremenu crno-beli su pobedili Radnički Niš posle preokreta rezultatom 2:1, a upravo taj meč može da utiče i na ovaj koji će se igrati večeras. Nije išlo crno-belima, promašili su mnogo izglednih šansi, ali su uspeli da preokrenu rezultat i podignu samopouzdanje.

Večeras Partizan kreće iz velikog zaostatka, ali nije to prva takva situacija u istoriji srpskog kluba. Uspevali su crno-beli da preokrenu dvomeče u svoju korist, a crno-bela javnost očekuje da će ekipa Igora Duljaja uspeti da preokrene meč i plasira se u narednu rundu kvalifikacija.

Za takav ishod moraće Partizan mnogo da se potrudi, ali i da bude strpljiv. Moraće da odigraju na mnogo većem nivou da bi napravli preokret, ali pokazali su da mogu mnogo više. Večeras mogu da pokažu kako je meč u Azerbejdžanu bio samo loš trenutak.

Autor: redportal.rs