Priču pokrenula Miljana 😅

Voditeljka Ana Radulović tokom sinoćne večeri u Pinkovom studiju ugostila je bivšeg zadrugara i bivšeg emotivnog partnera Miljane Kulić Nenada Macanovića Bebicu. 📺

Nenad je tokom gostovanja u emsiiji Narod pita tokom sinoćne večeri izneo svoju stranu priče o porodici Kulić i kazao kako je Miljana mnogo veći kockar od Zole, ali je govorio i na temu priča da je sa Marijom Kulić bio u vezi. 👇

- Bebice, je l' ti još voliš Miksi?! Rekao si da ljubav nije okidač... Kaži mi onda, zašto se nikada nisi pobunio? Ti si kao normalan lik, a one su lude, zašto nikada nisi rekao kada je Marija vikala na Miksi?! Ovo što pričaš za mamu i tatu, to je druga stvar, ali ona tebi lično ništa nije uradila. Nijednog trenutka nisi ustao za crnim stolom da kažeš nešto. Čemu cela ta priča sada? Ti si pljuvao svoje roditelje, Marija te je hvalila - pitala je gledateljka.

- Kažete da je hvalila njenu majku, a onda kaže Miljana da se lažno čuo sa svojom majkom - rekla je voditeljka.

- Ja sam isti, samo što sada razmišljam svojom glavom, ne slušam tuđa mišljenja. Ma kojih deset hiljada - rekao je Bebica.

- Sigurna sam da si ti blokirao Cara - rekla je gledateljka.

- Car. Ja blokiram samo Marijine fanove koji su dosadni na Instagramu... Što se tiče Miksi, bila je kul devojka još davno nekada, Marija je polako radila to što je radila. Miksi je bila super dete dok je hranila obe sestre, dok je skućila kuću, a kada je sve to dobila, kada su devojke porasle, onda je bilo sramota od sestre i od ovoga i onoga. Ogrešila se Marija mnogo o Miljanu - rekla je gledateljka.

- Pričali su mnogi da si sa Marijom bio u vezi - rekla je voditeljka.

- To je krenulo od Zadruge 5 kada je Miljana rekla: "Ti kao da si u vezi s mojom majkom". Tada je mene Marija branila i pričala sve najbolje o meni. To je budalaština, a priča je krenula od Miljane. Nema nikakve veze, to je stvarno jedna ozbiljna budalaština i glupost - otkrio je Bebica, kako prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.