Uveliko traju pripreme pred novu sezonu 😍

Uveliko se zahuktava pred početak 7. sezone najgledanijeg rijaliti formata Zadruga. Ovoga puta nosiće naziv Elita, a iz dana u dan saznajemo ko su novi učesnici.

Za sada, sigurni učesnici koji će se početkom septembra useliti u Belu kuću su Milena Kačavenda, Marko Đedović i Vanja Bogićević, a 4. učesnik novog formata rijalitija je već dobro poznato lice Mensur Ajdarpašić.

Foto: Pink.rs

On je otkrio gledaocima šta mogu očekivati od njega ove sezone:

- Što se tiče samog formata nisam preterano upoznat, i nisam mnogo ni razmišljao o tome kako će sve to izgledati. Ja prepuštam to ljudima koji s etime bave. Znam da će sve to biti vrhunski odrađeno! Što se mene tiče, nadam se da će moji postupci sada biti mnogo bolji nego ranijih godina. Publika od mene može da dobije, kao i uve, samo ono što sam ja, bez glume i pretvaranja. Ne bih obećavao ništa više, osim da ću se potruditi da budem najbolja verzija sebe - priča Mensur i dodaje:

- Nije mi cilj da se zaljubim i nađem devojku tamo. Nisu mi takvi interesi u ovom trenutku. Što se mene lično tičesvi su dobrodišli. Ja nemam problem ni sa kim - izjavio je Mensur.

Autor: redportal.rs