Ubica ubistvo prenosio na Instagram lajvu 👇

Tokom jučerašnjeg dana u Gradačcu, u Bosni i Hercegovini, dogodio se užasan zločin kada je Nermin Sulejmanović prvo pretukao, a potom i ubio svoju nevenčanu suprugu i sve to prenosio putem Instagram lajva. Nermin je potom izašao iz kuće i upucao još nekoliko ljudi, a kada ga je policija opkolila, izvršio je samoubistvo!

Povodom tragičnog događaja koji se desio u Gradačcu, u ovom gradu proglašena je trodnevna žalost, a tim povodom su poznati reperi Jala Brat i Buba Koreli otkazali zakazane nastupe. 👇

I srpski pevači tokom jučerašnjeg dana delili su emotivne poruke za nastradale u Bosni i Hercegovini, a pevač Sloba Radanović na Instagramu se obratio, pretpostavlja se, preuzetom porukom, s obzriom na to da je tekst u okviru storija ispisan u ženskom rodu.

- Monstruma iz Gradačca je pratilo 11.000 ljudi, a od trenutka ubistva je dobio još 3.000 pratilaca. Video ubistva (najmučniji koji sam ikada videla) je lajkovalo oko 500 ljudi. Mi smo kao društvo bolesni! Poslednje reči nesrećne žene, na njegov upit zašto ga je prijavila policiji, bile su: "Bojala sam se. Bojala sam se za sebe i dete" - stoji na Slobinom Instagramu, kako prenosi Telegraf.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.