Prijovićka zakazala dva velika koncerta u septembru 🎶

Mlada pevačica Aleksandra Prijović ove godine u septembru mesecu održaće dva velika solistička koncerta u beogradskoj Štark Areni! Aleksandra se uveliko priprema za velike koncerte, a nedavno je za medije otkrila da će na njih povesti i sina Aleksandra koji je uzbuđen koliko i ona! 😁💖

- On je mali, za njega nisu još nastupi. Sinu sam obećala da ću ga voditi na koncert u Arenu. Kad god prođemo pored Arene, on kaže: "Mama, ti ovde pevaš uskoro, i biće puno ljudi". Pita me da li se stidim da izađem pred toliko ljudi, a ja mu kažem da se ne stidim i pitala sam ga da li hoće i on da izađe sa mnom, a on je rekao da hoće. Svako veče kaže meni i Filipu da nas voli - otkrila je Aleksandra za medije, kako prenosi 24sedam.rs, pa dodala:

Foto: Printscreen YouTube / Aleksandra Prijovic

- Inače nisam baš za organizaciju, prethodnih godina nisam baš umela da uskladim posao i privatno. Mnogo sam radila, mnogo sam bila odsutna od kuće i to mi je teško padalo, ali evo sada sam uspela i da odem na more, da sin bude sa mnom 20 dana. Sada je sve kako treba - ispričala je pevačica u Guči gde je sinoć nastupala!

Autor: Redportal.rs / K.Đ.