Evo kako izgleda glumica koja je osvojila reperovo srce 👇

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je za medije opširno govorio o vezi sa glumicom Marijom Balaban sa kojom je nedavno proslavio i drugu godišnjicu veze. 💘 Naime, Rasta je dugo krio svoju vezu sa Marijom od očiju javnosti, ali je sada otvoreno govorio o njoj! 👇

Rasta i Marij svoju vezu su u javnosti ozvaničili prošle godine, iako su počeli da se zabavljaju tokom perioda kada je on bio u kućnom pritovoru, dok sada i žive zajedno! 😎👇

- Druga godišnjica. Ja sam neko ko ne voli tu reč godišnjica, jer mi to zvuči jako obeležavanje nečije smrti. Rekao sam i njoj: "Molim te nemoj, to godišnjica mi zvuči kao neko crno mesto, da je umro neko, prekrsti se i to". Ja stvarno posle Ane nisam imao baš neke veze. Dosta godina je i prošlo dok nisam našao Mariju i nekog sa kim ću da budem dugo i mislim da sam zaista uradio pravu stvar. Nisam jurio bilo šta da mi se desi, nego sam zaista slušao svoje srce. Nemam taj momenat da generalizujem sve žene, iako sam imao razvod mrzim i da budem u fazonu "to ne valja, to nije u redu". Ja sam ostavljao uvek momenat da postoji neka žena koja je drugačija i to se meni zaista desilo i na tome sam zahvalan - rekao je Rasta, kako piše Mondo, prenosi Pink.rs, i otkrio par zanimljivosti o Mariji:

View this post on Instagram

A post shared by Marija Balaban (@balabanmarija)

IZVOR: IG / @balabanmarija

- Marija je neko ko je iz porodice koja može da ima sve u životu i da ima milione. Ja sam nju zavoleo jer je to jedno skromno dete i neko ko zaista ceni život i svaki dan u životu i nije zavisna od novca, od materijalnog. U mom svetu, u kom sam ja, to se jako retko nalazi. Jako je retko naći bilo koga ko je u tom fazonu i to mi je nešto što je prvenstveno zapalo za oko. U početku, ja sam bio, onako, nedostižan za nju. Ja sam u Krašićima tek posle godinu dana uopšte uspeo da dođem u kontakt sa njom. Bukvalno, godinu dana sam je osvajao. I taj momenat kada je ona shvatila da je to - to, ona je mene zvala na kraju i to je zaista bilo to. Stvarno sam srećan. Ja nisam pre toga imao neke ribe, niti se nešto viđao, niti pravio neke farse. Verovao sam da će doći momenat kada će se pojaviti neko ko je ispravan i to se na kraju i desilo.

Podsetimo, Marija Balaban je 12 godina mlađa od popularnog repera, a jako je popularna i na TikTok-u gde je često objavljivala šaljive video-klipove!

Autor: Redportal.rs / K.Đ.