Uzimao novac za putovanja, keš zadržavao za sebe

Po nalogu osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, danas je uhapšen vlasnik jedne turističke agencije i njemu je, kako je Novostima rečeno u ovom tužilaštvu, određeno zadržavanje do 48 sati.

Po prijemu više podnesaka i krivičnih prijava podnetih od strane više građana u kojima se ukazivalo da su oštećeni od strane turističke agencije City travel, ovo tužilaštvo je, kako navode, u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, na osnovu do sad utvrđenih činjenica i okolnosti, te prikupljenih dokaza, naložilo da se osumnjičeni G.P. liši slobode i zadrži u trajanju od 48 časova radi saslušanja u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, zbog osnovane sumnje da je izvršio produženo krivično delo prevare iz člana 208 stav 4 u vezi stava 1 i člana 61 Krivičnog zakonika. Imenovani je lišen slobode dana 10. 8. 2023. godine, sve dalje radnje će se preduzimati u najkraćem roku i u skladu sa zakonom.

- Sve dalje radnje će se preduzimati u najkraćem roku u skladu sa zakonom – naveli su naš list u Osnovnom javnom tužilaštvu. - S obzirom na to da se građani još uvek obraćaju Policijskoj upravi u Novom Sadu i ovom tužilaštvu povodom navedenih događaja, tačan broj oštećenih još uvek nije utvrđen.

Autor: Novosti