Radanović: Iako nam je prvog dana kiša "ulepšala" noć, ovog drugog dana noć nam je ulepšala moja najdraža drugarica Elena iz Budve. 💘

Popularni pevač Sloba Radanović svojim humanim gestovima često oduševi publiku, a tako je bilo i protekle noći kada je na svom nastupu u Budvi iznenadio devojčicu koja je došla na njegov nastup!

Naime, devojčica koja je došla na nastup Slobe Radanovića nije mogla da priđe bližu bine jer je kolicima zbog hendikepa, a pevač je, kada ju je video, prišao joj i zapevao pored nje. Sloba ju je zagrlio, poljubio i pevao joj, što je devojčicu veoma obradovalo, a sve prisutne oduševilo!

Sloba je na Instagramu podelio video-snimak sa nastupa na kome se može videti i kako je pevao pomenutoj devojčici Eleni!

- U dan razlike 2 nastupa na istom mestu i ne zna se koji je bio lepši i na kom ste bili bolji i emotivniji. Iako nam je prvog dana kiša "ulepšala" noć, ovog drugog dana noć nam je ulepšala moja najdraža drugarica Elena iz Budve. Nadam se da smo i mi njoj ulepšali veče! ❤️😌🥰 Hvala vam od srca! Volim vas - napisao je Sloba uz video ispod:

View this post on Instagram

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

IZVOR: IG / @slobaradanovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.