Evo ko će od poznatih prisustvovati svadbi 👇

Poznati rijaliti par Milica Kemez i Bora Santana nedavno je u medijima otkrio detalje svadbe koju planira za sledeću godinu! 🧐Iako je Milica u intervjuima koje je ranije davala govorila da će se truditi koliko god mogu da uštede i to putem kompenzacija, izvor blizak mladencima otkriva da Bora ne misli tako, tačnije, da neće žaliti novac koji ode na pripremu svadbe! 😁👰🤵

- Ako Bog da, sledeće godine u ovo doba biće svadbena torta, već su razgovarali o terminu. Biće to nešto neviđeno na našim prostorima, svadba veka, kako se kaže. Koštaće ih pravo malo bogatstvo, ali na takvim stvarima se ne štedi, to se radi jednom u životu i kako treba. Moraju da budu ozbiljne pripreme, da se pamti za ceo život, da bude neki performans, venčanica iz snova, luksuzna dekoracija, biće preko 700 zvanica. Mnoge Borine kolege su im već obećale da će pevati na svadbi, Zorica i Kemiš su rekli samo da im jave datum, Zlata Petrović, Sloba Radanović, oduševljenje je na nivou – rekao je izvor za portal Republika, prenosi Telegraf.rs.

Foto: Instagram.com/borasantana

- Milica će sama da šije venčanicu, ali i Borino odelo, a pobrinuće se i za frizuru i šminku, koja će biti njenih ruku delo. Takođe, ona je imala ideju da izreklamira restoran i ketering, ugovore kompenzaciju, te tako uštede neki novac, međutim, Bora je više za to da se plati šta treba jer smatra, kada su svadbe u pitanju, da ne treba da se štedi, te da ima ušteđevinu, koju ne žali da potroši na ovaj najznačajniji dan u životu - zaključuje izvor za pomenuti portal.

Foto: Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.