Na listi se nalazi i dama koja je u 60. godini života 😎

Verujemo da je dosta vas isprobalo mogućnosti koje pruža veštačka inteligencija, odnosno Chat GPT koji je najsavremeniji AI model za obradu jezika. Komunicirajući sa veštačkom inteligencijom portal Pink.rs dobio je listu najpoželjnijih žena u Srbiji, a mi je sa vama delimo u nastavku teksta! 😁🧐👇

Na prvom mestu našla se pevačica Nataša Bekvalac! 😎

Nataša Bekvalac, poznatija kao novosadska Barbika, pleni svojom lepotom od trenutka kada se pojavila na muzičkoj sceni. Trenutno ima 42 godine, a na izgledu joj zavide mnoge pripadnice ženskog roda.

Foto: Printscreen Instagram / @bekvalceva

Sloboda Mićalović 👇

Sloboda Mićalović (41) je srpska glumica koja već više od dve decenije vlada pozorišnom scenom. U braku je sa svojim kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim ima dvoje dece.

Foto: Printscreen / Pink.rs

Svetlana Ceca Ražnatović 👇

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović poznata je po nazivu Srpska majka zbog svoje bogate muzičke karijere i velikih hitova. Ove godine je kročila u šestu deceniju, iako bi joj, sudeći po izgledu, mnogi dali bar 10 godina manje.

Foto: Instagram.com / @cecaraznatovic

Marija Kilibarda 👇

Marija Kilibarda je po mišljenju mnogih pojam za lepotu. Nedavno je zagazila u petu deceniju života, a pored svoje dugogodišnje voditeljske karijere poznata je i po visini, budući da ona doseže 182 centimetra.

Foto: Instagram.com/kilimara

Lidija Vukićević 👇

Lidija Vukićević srpska je glumica koja u šezdesetoj godini izgleda kao avion! Glumačku karijeru otpočela je početkom 80-ih godina, a tokom života bavila se i politikom.

Foto: Printscreen Instagram / @vukiceviclidija

Ana Ivanović 👇

Ana Ivanović je srpska teniserka koja se u ovom sportu pojavila 2004. godine. Tridesetpetogodišnja sportistkinja je već sedam godina u braku s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom s kojim već duži niz godina živi u Nemačkoj.

Foto: Pink.rs

Sofija Milošević 👇

Sofija Milošević je srpska tridesetdvogodišnja manekenka. U braku je s fudbalerom Lukom Jovićem s kojim ima dva sina.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ivana Španović 👇

Ivana Španović ima 33 godine, srpska je atletičarka i takmiči se u skoku udalj. Na Svetskom prvenstvu 2013. godine osvojila je bronzu i time Srbiji obezbedila prvu medalju u ovom sportu.

Foto: Instagram.com/ivanaspanovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.