Zvezda nastavila pobednički niz

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sa 4:0 ekipu Napretka u 2. kolu prvenstva Srbije. Crveno-beli tako su nastavili sjajan niz koji traje još od priprema. Sa ovom pobedom u prvenstvu imaju gol razliku 9:0, a navijači su prezadovoljni.

Ipak, izgleda da i pored 9 golova u mreži protivnika za 180 minuta, a 0 u svojoj mreži trener Zvezde Barak Bahar nije u potpunosti zadovoljan prikazanim na terenu. Bahar je posle meča rekao da je uveren da ekipa može bolje:

Želimo još više da radimo kako bi se podigli na veći nivo, da budemo bolji. Volim što pobeđujemo, nije lako, ali znam da možemo i bolje.

Trener Zvezde je oduševljen navijačima:

Kiša je baš padala na početku meča, posle slabije, ali teren je sjajan i vremenski uslovi nisu ništa pokvarili što se igre tiče. Ipak, siguran sam da bi bilo više navijača da je vreme bilo bolje, no, zahvaljujem se svima koji su došli i bodrili nas. Zaista smo srećni što ste uz nas i nadam se da će vas biti još više. Za nekoliko dana nas čeka nova utakmica, biće teško gostovanje, tako da se spremamo za to.

Autor: redportal.rs