Saopšteno ime drugog učesnika Elite

Najskuplji i produkcijski najzahtevniji projekat Elita uskoro kreće sa emitovanjem, a milionska publika koja godinama prati najgledaniji i višestruko nagrađivani program televizije Pink biće oduševljena spektaklom koji se sprema.

Dok se priprema vizualno i produkcijsko pomeranje svih granica koje su do sada postavljene na našim ekranima, saopšteno je ime i drugog učesnika Elite.

Nakon Milene Kačavende, koja je već najavljena kao prva učesnica, u Elitu ulazi i Marko Đedović, poznato televizijsko i rijaliti lice.

Marko je poznati novinar, a publika ga je zapamtila i kao veoma interesantnog učesnika Zadruge, budući da je imao veoma direktan pristup, oštar jezik i izuzetno sjajno snalaženje u samom rijalitiju, njegovim pravilima i igrama.

Gledaoci Pinka i dalje sa nestrpljenjem čekaju da čuju i imena ostalih učesnika Elite, a sudeći po tome kako je počelo, sigurno je da će svi biti oduševljeni.

Vredi podsetiti da prva, glavna nagrada u ovoj sezoni Elite iznosi neverovatnih 100.000 evra, kao i da je nagradni fond nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Autor: redportal.rs