Da li će se ponovo pomiriti? 🤫

Rijaliti učesnica Miljana Kulić pre nekoliko dana gostovala je u emisiji Narod pita na televiziji Pink zajedno sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom! Miljana je tom prilikom kazala kako u vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom ima trzavica, a sada je potvrdila i da su raskinuli! 👇

- Bebica je izašao iz prihvatilišta pre 3 dana. Moj dom i moja porodica su mu bili prihvatilište dok je bio na ulici, tj u nekom stanu koji mu je plaćala majka. Majci je bilo žao da živi u prihvatilištu duže od 2 godine, pa se smilovali da ga vrate kući i Lesi se vratio kući kao krivac. Napokon smo u manjem broju, pa se malo lakše diše. Ipak sam imala teret da prihvatim nekog koga je odbacila porodica - počela je Miljana za Pink.rs, pa dodala:

- Plaši me što se osećam ovoliko dobro kao da sam skinula okove sa sebe. Bila sam sa njim da ne sekiram majku, jer moji ne podnose Zolu... hahaha.... A ne podnosim ga i ja. Ovaj maleni izgleda hoće u rijaliti, ali njegova mračnoća i njegova mutavost me je činila nervoznom. On i ja dva smo Sveta različita. U moj Svet se nije uklapao. Ljudi mi kažu da nismo bili lep par i nije išao uz mene. Gušio je moju energiju. Izgleda da će svakoj sreći presuditi neko treći, bar u mom slučaju.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.