I dalje je nejasna uloga našeg proslavljenog centra.

Miroslav Raduljica, iskusni centar i bivši reprezentativac Srbije, koji je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdomjoš uvek nema jasnu ulogu u timu i pitanje je da li se klub računa na njega.

Tokom leta, Crvena zvezda je sprovela veliku rekonstrukciju tima, dovodeći čak 9 pojačanja, dok je isto toliko igrača napustilo klub. Međutim, Raduljica nije dobio značajnu minutažu tokom prošle sezone i većinu utakmica je proveo u civilu pored terena. U ABA ligi je odigrao svega 5 utakmica sa ukupno 32 minuta na parketu, dok je u Evroligi zabeležio minutažu na samo 3 utakmice.

O statusu Raduljice u klubu se spekuliše, a sportski direktor Crvene zvezde, Milan Dozet, je naglasio da je odluka o njegovoj ulozi u timu na treneru Dušku Ivanoviću. Raduljica ima važeći ugovor sa klubom, ali je nejasno da li će biti deo glavnih planova u narednoj sezoni.

- Raduljica ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. Da budem iskren, na Dušku Ivanoviću je odluka… Nikola Ivanović je otišao u Moskvu, poslao sam mu poruku da mu čestitam na tome, tako da to je tim. Igrao je Raduljica sa Teom stvarno dobro u reprezentaciji. Duško odlučuje. On ima važeći ugovor sa Zvezdom - kazao je sportski direktor crveno-belih Milan Dozet, a prenosi HotSport.

Dozet je takođe podelio informaciju o mogućim dolascima drugih igrača u klub. Crvena zvezda je zainteresovana za Nikolu Kalinića i bilo je kontakata sa Nikolom Mirotićem.

Ostaje da se prati dalji razvoj situacije i da se vidi kako će se stvari odvijati u narednom periodu u Crvenoj zvezdi, posebno kada je u pitanju status Miroslava Raduljice.

Autor: hotsport.rs