Otkrio zbog čega mu se javio zdravstveni problem

Roker Milić Vukašinović nedavno je imao operaciju, a sada se prvi put nakon nje oglasio za medije i otkrio kako se oseća! Njegova supruga Suzana nagovorila ga je da ode kod doktora jer mu je danima bilo loše, a kada je otišao na pregled otkriveno je da ima aneurizme.

- Kako je noga počela da me boli, onda sam počeo da razmišljam šta je razlog. Znao sam da su to sigurno krvni sudovi u nogama. Na butini sam imao neku izraslinu za koju sam ja odlučio da je masno tkivo. Suzana, moja supruga, je govorila da vidim šta je to, međutim, ja sam joj govorio nemoj da se brukam kada je masno tkivo. E, onda kada smo otišli kod lekara i kada sam mu pokazao moje "masno tkivo", on se zaprepastio. Rekao je da je to aneurizma uvećana pet puta i ako pukne za dva minuta si mrtav. Poslao me je u Urgentni centar da probaju da reše tu arteriju - ispričao je roker i dodao da je potom otkriveno da na drugoj nozi ima njih nekoliko:

Foto: Instagram.com/vukasinovic_milic

- Otišao sam tamo i posle skenera su znali sve gde je i šta je. Mada su otkrili da i na drugoj nozi imam četiri aneurizme koje nisu toliko uvećane. Tu operaciju čekam kada mi se druga noga smiri. Inače ovakve slučajeve kao što je moj bio gde je aneurizma uvećana pet puta, da bi ti spasili život, odrežu ti nogu - šokirao je Milić.

Milić je, kako prenosi 24sedam.rs, dobio aneurizme od pušenja cigareta.

- Da nisam počeo da pušim, ne bi bilo nikakvih problema. Pušio sam dve kutije na dan. Prestao sam da pušim, ja to kada kažem tako je. Nisam bio vezan toliko za cigare, nego kada nešto volim ja onda kažem da ću to da radim dok se ne pojavi neki problem zdravstveni. Evo sada se pojavio i istog trenutka sam prestao da pušim. Ja sam 10 cigareta zaredom pušio kada sam pio kafu, jer je pet meni malo - zaključio je za Puls Srbije muzičar.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.