Evo kako je protekao njihov prvi susret u emisiji

Tokom sinoćne večeri u emisiji Narod pita, koja se svake večeri emituje na televiziji Pink, voditeljka Ivana Šopić ugostila je bivše zadrugare, ali i bivše emotivne partnere Lazara Čolića Zolu i Miljanu Kulić, kojoj je ovo prvo pojavljivanje na Pinku nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6! 📺👇

Miljana i Zola tokom emisije su raspravljali o svojoj vezi i svemu što se dešavalo prethodnih godina tokom njihovog boravka u Beloj kući! 👇

- Čuo sam sa kim imam emisiju, rekao sam da odmah dolazim. Verujem da će emisija biti zanimljiva, verujem da su ljudi poželeli da vide taj program na televiziji, a ne ko je koga je**o, prevario i ostalo. Ja ću ići na taj način kroz sprdnju i zezanje, a nadam se da će i gospođa preko puta mene da bude takva... Videli smo se ispred, pružili smo ruku, došao sam sa vozačem ispred Pinka, sa njima sam radio intervju - rekao je Zola.

- Da li si voljan i spreman da iskreno pričaš o odnosu koji si imao sa Miljanom?! Mnogo se piše i priča o tom tvom potencijalnom očinstvu - pitala je Ivana.

- Radim mnogo na tome, dobio sam nove informacije, sada upravo dobijam nove, svašta nešto se dešava po tom pitanju - rekao je Čolić.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Je l' si se odvikla od pažnje i pitanja, kamera, nekako si bila dosta suzdržana - pitala je voditeljka Miljanu.

- Ja to shvatam kao posao, ja sam za to plaćena i žele gledaoci da čuju moje mišljenje i naravno ko me voli, deli moje mišljenje, pa onda glasaju za mene. Nikada dobar čovek za sebe ne kaže da je dobar - rekla je Kulićeva i dodala da je nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6 dugo razgovarala sama sa sobom o svemu što joj se dešavalo u rijalitiju.

- Ti si sama sa sobom pričala - pitao je Zola.

- Nisam u ogledalu, ali sam pričala sama sa sobom ovako dugo, dugo - rekla je Miljana.

- Šta imaš ti sa budalom pričati? Ona hoće da se svađa sa mnom. Prvo sebe diže u Zadruzi 1, pa se spušta u drugoj, trećoj, četvrtoj, petoj i šestoj sezoni - rekao je Zola.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Sinoć sam gostovala kod Darka Tanasijevića u emisiji, meni je javljeno u emisiji od mame da je od Željkovog druga umro otac, a to je Željkov najbolji drug iz vrtića i onda sam se izgubila. Htela sam da ispoštujem emisiju i bila sam na nivou zadatka. Kada me je Darko pitao o tebi, rekla sam da te nisam zvala, htela sam da izbegnem sva pitanja, nisam bila iskrena - rekla je Miljana.

- Rekla si da si bila neiskrena juče, šta si to slagala sinoć - pitala je Ivana.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Apsolutno sve vezano za Lazara, nisam bila raspoložena da pričam o bilo čemu, ali šta god me budeš pitala ti kao voditelj kog poštujem, odgovoriću - rekla je Kulićeva.

- Da li ti je svejedno kada je ugledaš posle svega - pitala je voditeljka.

- Mi smo svašta nešto prošli, čudan je osećaj, ali ne želim da razmišljam u tom nekom emotivnom smislu - rekao je Zola.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.