Iz aukcijske kuće su poručili da je on sjajno očuvan i da predstavlja sjajnu priliku za kolekcionare da dobiju veoma vredan rekvizit kojem će vremenom cena sve više rasti.

Reket kojim je Novak Đoković osvojio prvi Vimbldon u karijeri, sada već davne 2011. godine, naći će se na aukciji i očekuje se da će biti prodat za najmanje 20.000 evra. 🎾💰

Najtrofejniji teniser u istorji je tog leta u Londonu bio bolji od Rafaela Nadala i pre nego što je prvi put u karijeri pojeo travu sa Centralnog terena "Ol Ingland kluba", bacio je svoj reket u publiku. Tamo ga je uhvatila Koredila Mekenči koja ga je čuvala sve ove godine i sada odlučila da ga proda na aukciji.

- Karte za Vimbldon te godine sam dobila na lutriji, a onda se posle finalnog meča kući vratila sa reketom kojim je Novak Đoković osvojio turnir. To je bilo zaista fantastično - rekla je vlasnica reketa za britanske medije, prenosi Euro News.

Iz aukcijske kuće koja će staviti reket na prodaju su poručili da je on sjajno očuvan i da predstavlja sjajnu priliku za kolekcionare da dobiju veoma vredan rekvizit kojem će vremenom cena sve više rasti.

Đoković je posle 2011. godien osvojio još šest Vimbldona, a ove godine je u velikom finalu poražen od španskog tenisera karlosa Alkaraza.

Autor: Euro News