Anita: Nisi me nazvao nikada, mama je uvek bila tu.

Bivša zadrugarka Anita Tomić, donedavno Stanojlović, sinoć je gostovala u emisiji Narod pita kod Ivane Šopić, a tokom prenosa uživo u program se putem poziva uključio Anitin otac Dejan Stanojlović. 😮

Tokom razgovora, Dejan je ćerci zamerio dosta toga, kao i ona njemu, ali najviše venčanje sa Matorom!

Ivan Marinković, koji je sinoć takođe bio gost u pomenutoj emisiji, čestitao je Dejanu na venčanju ćerke na šta je on odgovorio 👇 :

- Za mene je to jedno veliko poniženje, ja sam otac pet sinova i ćerke - rekao je Dejan.

- TI imaš samo tri sina, nas ne treba da računaš jer ti sa nama ne živiš toliko dugo - rekla je Anita.

- Kao otac i kao deda unuka kojeg ima, a ja njega nisam video toliko dugo zbog tebe. Ćerko, da ti kaže nešto tvoj otac. Ja nikada nisam mrzeo tebe i tvoju braću, a odnos mene i tvoje majke je nešto drugo. Nikada te nisam uvredio, i mnogo mi je teško sve ovo što proživaljvam, i nikada neću da ti dam odobranje za to što si uradila, nikada neću biti pristalica - rekao je Anitin otac.

- Nisam ti ni tražila odobrenje, ti ne živiš sa mnom od moje četvrte godine, ti si mene sada ovde nazvao, a nisi me zvao nikada da me pitaš kako sam. Nisi me nazvao nikada, mama je uvek bila tu. Koliko ti mojoj mami duguješ novca za moju braću - upitala je Anita.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Dvesta hiljada dugujem, ja nemam stalan posao, ali to nema veze sa tobom. Ja nisam sa tobom u kontaktu od kako si bila u braku sa onim muškarcem sa kojim imaš dete. Svi znamo kakav je njen bivši muž, posle svega, kada moja bivša supruga nije znala gde je, ja sam znao i vratio je. Ja sam tebe vodio na more, a ne tvoja majka - govorio je Dejan.

- Ti sve radiš zbog popularnosti, dete ti nije bitno. Ne znaš gde je - govorio je Anitin otac.

- Ja ne pamtim kada sam ga videla, meni su rekli da promenim prezime, njegovoa sestra i majka i ja sam to, hvala Bogu, sada uradila. Njegova majka je klela moju majku dok je bila u trudnoći - rekla je Anita.

- Moram da kažem, svaka čast Matoroj, ali ja sam protiv toga. Bog je stovorio Adama i Evu, Anita ima sina, ona je imala brak iza sebe, a nijedan čovek ne može da podrži takve brakove - govorio je Dejan, kako prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.