Maja i Bilal su nedavno raskinuli emotivnu vezu

Rijaliti učesnici Maja Marinković i Bilal Brajlović raskinuli su emotivnu vezu nedavno, ali njihova svađa putem društvenih mreža i medija i dalje traje! Sada se u njihov odnos upleo i Majin otac Radomir Marinković Taki, koji je za medije otkrio nekoliko situacija koje su se navodno između njih dogodile! 👇

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Naime, Taki je kazao kako je Bilal pokušavao Maju da odvoji od posla, sprečavao je da dolazi u emisije, a na putovanje koje su fanovi navodno platili Maji i Bilalu je poveo celu porodicu!

- Maja je Pinkovo dete i on je nju hteo da uništi. Mi nikada od njih ne bismo otišli, to je naša kuća. Nikada ne bismo rekli nešto ružno protiv njih. Tada je on krenuo da ucenjuje Maju: „Ako ne napustiš emisiju na Pinku, ja ću te ostaviti... Ako ovo, ako ono". Nema potrebe da on bilo koga da ucenjuje, on ugrožava njen posao. Koliko ga je zavolela svedoči i to što je otišla u Sarajevo - rekao je Taki za Blic, kako prenosi 24sedam.rs.

- Fanovi su Bilalu i Maji uplatili letovanju u Mostaru, a problem je nastao kada je on hteo da povede celu porodicu. Umesto da se odmore Maja i on, Bilal je ipak celu porodicu poveo. Sa druge strane, mislim da nije bilo fizičkih obračuna. Do sada sam ga voleo, ali poslednji put pričam o njemu. Mislim da je lagao da ga je Maja tukla, sam je sebi napravio modrice i ogrebotine. Sklon je prevarama. Govorio je čak Maji: „Bodem se makazama, dođi po mene". Jedan dan je Maja htela da dođe na Pink, on nije hteo da je doveze. Ostavio (ju) je u stanu i pobegao.

Foto: Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.