Didi J: Sa Kardašijanovima imam jako dobar kontakt i izvesno je da možda budemo u istom rijalitiju! 😎

Pevačica Dijana Jaković, poznatija kao Didi J, nedavno je otvorila svoj salon u Beogradu, gde je održala i pomociju salona za medije. 😎 Didi J je okupljenim novinarima rekla nešto više o svom novom biznisu, koji je, kako kaže, potpuno sama pokrenula i finansirala, a zatim se dotakla teme Kardašijanovih! 🧐👇

View this post on Instagram

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

IZVOR: IG / @srbija_showbizz

- Ne smatram sebe najbogatijom, ali da sam najviše uspela u svetu, a dolazim iz Srbije jesam. Najbitnije je da znate šta radite i da taj novac iskoristite na najbolji mogući način. Pokrenula sam sama biznis, sve sam sama uložila u ovo, skupljala sam novac. Sa mužem ništa ne delim, sve je naše i zajedničko, nas dvoje živimo zajedno i pomažemo jedno drugome u firmama. Nisam osetila zavist kolega jer sam veliki radnik i trudim se da sve postignem, pa nemam vremena da slušam priče, to su nesrećni ljudi koji to komentarišu - rekla je Didi i otkrila da planira da snimi rijaliti šou program sa Kardašijanovima:

- Sa Kardašijanovima imam jako dobar kontakt i izvesno je da možda budemo u istom rijalitiju. Lični fotograf od Kajli Džener slika i mene, uskoro ću ih možda posetiti u njihovoj kući u Los Anđelesu. Moj rijalitiji je stao zbog Korone, ali imam dobre ponude pa ćemo videti. Možemo očekivati sve što je vezano za moj život, a tiče se karijere, muzike, mode, lepote, estetike - zaključila je Didi J, kako piše Informer, a prenosi Pink.rs.

View this post on Instagram

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

IZVOR: IG / @srbija_showbizz

Autor: Redportal.rs / K.Đ.