Ćerka Tara je njegov najveći kritičar 🤷‍♀️

Reper i bivši suprug pevačice Ane Nikolić Stefan Đurić Rasta nedavno je u jednom intervjuu govorio o ćerki Tari i tom prilikom otkrio da je ona njegov najveći kritičar, ali i da ima dosta talenta za muziku što ga nekada i plaši! 🤷‍♀️

- Mi smo njoj dali potpunu slobodu i ona prosto o svemu ima svoje mišljenja i to je nešto u stvari najbitnije, jer to je moja ideologija. Tako da ima ona svoju kritiku uvek, međutim, ona zaista onako voli to što ja radim i ceni, tako da tu imam sreću - rekao je Rasta za Kurir, kako prenosi Pink.rs, pa dodao 👇 :

- Pa iskreno jeste. Veoma. To me pomalo plaši. Mislim, šalim se. Ako to bude želela da radi ja ću biti tu najveća podrška. Ali zaista mislim da je ovaj posao kad su u pitanju žene zaista težak. Posebno je teže nego kad su muškarci u pitanju. I na tim nekim emotivnim planovima i na tim nekim prosto psiho-fizičkim planovima.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Kada je reč o poslovnim uspesima, Rasta je za pomenuti medij otrkio da na jesen možemo očekivati film o njeovom životu u bioskopima, kao i novi album! 🎶😎

- Film je konačno gotov. Iskreno sad da ti kažem dan premijere ne znam. Mislim da je sredina septembra. Kraj septembra će biti u bioskopima. Negde nakon toga planiramo i album.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.