Pogledajte koje je još stavke navela 👇

Popularna pevačica Dženifer Lopez pre nekoliko dana proslavila je godišnjicu braka sa glumcem Benom Aflekom! Dženifer i Ben bili su vereni pre 20 godina, da bi se kasnije pred venčanje razišli i ponovo spojili i venčali čak dva puta! 😁

Pre nego što su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" glumac je morao da potpiše predbračni ugovor koji obuhvata posebne pevačicine zahteve!

Naime, kako je u ranijim vezama imala loše iskustvo sa partnerima i muževima koji su je varali, Dženifer je rešila da ništa ne prepušta slučaju, pa je tako u predbračni ugovor stavila uslov da u bilo kom momentu tokom dana ili noći može da uzme partnerov telefon i vidi sve njegove poruke i slike.

Foto: Instagram.com/benniferxstory

Takođe, njen partner sme da popije samo 3 alkoholna pića bez nje, ne sme da ima stomak, mora da bude u dobroj formi i da vežba, kako prenosi Pink.rs.

Uslov koji je najviše pažnje izazvao jeste onaj koji je u vezi sa intimnim odnosima. U predbračnom ugovoru koji su Ben i Dženifer potpisali navodno stoji da moraju da imaju intimne odnose 4 puta nedeljeno! 🔥

Autor: Redportal.rs / K.Đ.