Da li će konačno staviti potpis na ugovor?

Nedeljama se nagađa da li će evroligaška zvezda Nikola Mirotić pojačati nekoga od večitih rivala Crvenu zvezdu ili Partizana, ili će novu sredinu pronaći u nekom drugom evropskom klubu.

Prema pisanju španskih medija, Mirotić će postati igrač Partizana i samo je pitanje kada će staviti potpis na ugovor.

U četvrtak je objavljena vest da je saradnja sa Barselonom zvanično okončana i da će Mirotić uskoro potpisati za crno-bele.

Prema pisanju crnogorskog portala Dan Mirotić je dao reč Partizanu i ostaje samo da se saradnja zvanično potvrdi:

- Ovih dana smo svedoci brojnih informacija vezanih za našeg Nikolu Mirotića i o tome gdje bi mogao da nastavi karijeru. Balkanski i evropski mediji su se utrkivali u prenošenju ekskluziva. Sve je to dovelo do velike konfuzije, a naredne rečenice će svima poslužiti da saznaju cjelokupnu istinu vezanu za bivšeg NBA igrača - navodi se na crnogorskom portalu Dan i dodaje:

- Interesovanje Partizana za Nikolu Mirotića ne datira od pre par dana koliko mediji pišu. Kako saznajemo, crno-beli već duže vreme razgovaraju sa prvom zvezdom Evrolige, a predsednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savić, kao i trener Željko Obradović obavili su telefonske razgovore sa Nikolom još pre mesec dana. Prema našim saznanjima, nakon toga održan je čak i sastanak između Mirotića, Mijailovića i Savića. Tom prilikom je Nikola pružio ruku i pristao na uslove Partizana.

Kako dalje ističu. čekalo se samo ozvaničenje raskida ugovora sa Barselonom, kako bi se pristupilo narednoj fazi:

- Čekao se samo raskid sa katalonskim klubom, a s obzirom da je on zvanično potvrđen tokom dana, nema sumnje da će preovladati dogovor, koji je još davno postignut, s obzirom da Mirotić nije tip igrača koji će pogaziti svoju pravoslavnu reč - zaključuju iz tog izvora, a prenosi B92.

Autor: redportal.rs