Finalizacija pregovora sa dvojicom igrača, najverovatnije, do kraja ove nedelje.

Novih 5 igrača dovela je Crvena zvezda u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka. Najviše se očekuje od Žan-Filipa Krasoa i Pitera Olajinke, Omri Glazer je već zauzeo svoje mesto, dobre utiske ostavili Marko Stamenić i Edmund Ado. Dok se čeka da se preseče oko dolaska još jednog napadača, te konačno utvrdi naredna destinacija Strahinje Erakovića, crveno-beli su na dobrom putu da završe još 2 nova fudbalera.

Kako smo ranije najavili, mladog defanzivca zameniće iskusniji povratnik. Želeo je Barak Bahar povratak Miloša Degeneka, sam igrač se lako dogovorio, čekalo se još na klubove. Prema našim saznanjima dogovor između Crvene zvezde i Kolumbusa je postignut. Transfer u vrednosti od 600.000. evra biće ozvaničen do petka, te će se Degenek i definitivno vratiti u redove srpskog šampiona nakon godinu i po dana u Sjedinjenim Američkim Državama.

Što se tiče dolaska Uroša Kabića, naši izvori navode da taj transfer još uvek nije dogovoren. Naime, Vojvodina se jeste dogovorila sa svoje strane, ne i sam igrač. Za sutra je zakazan sastanak sa ocem mladog ofanzivca, vlada optimizam da će biti postignut dogovor oko ličnih uslova, te bi i Kabić trebalo da zaduži crveno-belu opremu beogradskog kluba pre početka nove sezone, navodi Telesport.rs.

Autor: telesport.rs