Hranislav Tomić nije bio na venčanju

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, odnedavno Tomić, rekle su nedavno jedna drugoj sudbonosno "da" u Crnoj Gori na Svetom Stefanu. Anita i Matora venčale su se tokom zalaska sunca u luksuznoj vili sa pogledom na more. 😍👰👰

Detaljnije o venčanju u tekstu ispod 👇 :

Matora je ranije za medije otkrila da su venčanje u Crnoj Gori pravile samo za društvo, dok će za rodbinu praviti veselje po povratku u Beograd. Na njihovom venčanju od porodice je prisustvovala jedino Anitina tetka, dok su roditelji, iako ih podržavaju, izostali.

Matorin otac Hranislav Tomić oglasio se za Blic i kazao da na svadbu nije mogao da dođe jer je imao zakazane preglede, kao i da ne zna kada mu se ćerka sa suprugom vraća u Beograd. 🤷‍♀️👇

Foto: Instagram.com / @matora23

- Nemam vremena da razmisljam imam druge obaveze. Nije bitno da li sam bio pozvan ili ne imam svoje obaveze. I da sam bio pozvan ne bih mogao, imao sam zakazane preglede - rekao je Hranislav, a onda je otkrio da se nakon venčanja čuo sa ćerkom, a da Anitu još uvek nije upoznao.

- Čuo sam se sa Jovanom. Anita može da bude lepa koliko hoće, ja imam ćerku. Nisam je upoznao, nije ni moja supruga. Otom potom, znate kako se kaže "konji se menjaju, a kola ostaju" - dodao je zadrugarkin otac.

- Odkud ja znam da li dolaze u Beograd, to je sve što imam da vam kažem - zaključio je Jovanin otac, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Instagram.com / @matora23

Autor: Redportal.rs / K.Đ.