"Mnogi su je zamrzeli"

U jučerašnoj epizodi Narod pita kod Ivane Šopić, gostovale su Dj Tamaris i Sofija Una Manić. Njih dve su prokomentarisale zadrugare i dešavanja u protekloj sezoni, dok su odgovarale na pitanje gledalaca.

Ivana Šopić istakla je da je Sofija Una ispratila dešavanja između bivših partnera, Anđele i Zvezdana, na šta je bivša ukućanka dala svoje mišljenje o tom ljubavnom odnosu:

- Nije mi se dopadala ta priča od samog početka. Bilo je usiljeno. Ne kažem da je Zvezdan imao idealne postupke. Kuma je pokušala da dobije medijsku pažnju, Ana verovatno zna zbog čega je to prekinula. Zorici skidam kapu. Cela ta priča između Ane i Anđele mi nije bila prijatna, a kamoli kad je u pitanju kuma koja je grabila samo da bude u javnosti. Anđela se obrukala za ceo život. Džabe joj usiljene emisije i osmeh. Sve je to nametnuto, odvratno mi je.

Sofija je dobila i neke informacije o dešavanjima u crnog Gori jer kako navodi ima prijatelja koji živi nekoliko kuća od Anđele:

- Jedan moj prijatelj živi par kuća od nje, roditelji su joj očajni. Oni su i spremni da je se odreknu, majka joj je loše. Ona samo gleda sebe, svoju promociju i svoju korist. Mnogi su je zamrzeli.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Pink / Red portal