Tetovirao se u humanitarne svrhe

Filip Đukić, tatu majstor i voditelj emisije NE GLEDAM TI JA TO na RED TV, nekadašnja rijaliti zvezda, danas je u humanitarne svrhe tetovirao svoju majku Lanu uživo, u jutarnjem programu koju vodi svakog radnog dana. Ona je odabrala simbol veda - simbol zaštite osobe, mesta i stvari, koji izmedju ostalog stopira i negativnu energiju i negativne ljude.

Lana Đukić se prvi put odlučila za tetovažu kada je Filip počinjao da uči zanat, a danas se odlučila iz humanih razloga. 

Filip Djukić pozvao je sve ljude dobre volje, koji su ljubitelji mastila na koži i žele neku manju tetovažu - da se prijave za tetoviranje u emisiji, a sav prikupljen novac doniraće u humanitarne svrhe.

Voditelj jutarnjeg programa NE GLEDAM TI JA TO odlučio je da na ovaj način pomogne u prikupljanju novca za Snežanu Bebu Svilar, koja je bila potpuno zdrava osoba, a onda je počela da dobija čudne simptome. Nije ni slutila da će se suočiti sa jednom od najtežih dijagnoza - Multipla skleroza, koja joj je ustanovljena 2000. godine u Kliničkom centru Srbije (KCS). Snežana je do sada imala više desetina relapsa. Od 2003. godine bila je uključena u skoro sva studijska ispitivanja sve do kraja 2014. godine kada su je isključili iz studije zbog konstantne progresije bolesti.

Jedini način da se zaustavi dalja progresija bolesti je HSCT terapija u Moskvi. Sredstva su potrebna za HSCT terapiju, putne troškove u toku lečenja i specijalističke preglede. Za Snežanu! Budimo humani! Uplatom na dinarski račun:

Upišite 1437 i pošaljite na 3030160-6000001614790-53. Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.Uplatom na devizni račun: 160-6000001615921-55

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs