Namučio sam se...

Poznati glumac Tom Holand je u podkastu Jay Shetty Podcast progovorio o svojoj odluci da se odrekne alkohola, otkrivajući da to uopšte nije ni planirao. 🍺

- Nisam se probudi jedno jutro i odlučio da prestanem. Kao i mnogi u Britaniji, imao sam veoma "pijan decembar". Boćić, pa sam bio na odmoru i mnogo sam pio. A oduvek sam mogao mnogo da popijem. Mislim da sam to nasledio od majke, da mogu da pijem. I odlučio sam da prestanem u januaru - otkrio je Tom.

Kako kaže, bilo je mnogo teže nego što je očekivao. 😒

- Samo sam želeo da iskuliram u januaru i sve o čemu sam mogao da razmišljam bio je alkohol. I to me je stvarno uplašilo. Možda imam problem sa pićem. Odlučio sam da sebe kaznim i odradim i februar. Uzeću 2 meseca pauze. Ako mogu da odradim 2 meseca, onda mogu sebi da dokažem da nemam problem. Prošla su 2 meseca, a ja sam se i dalje mučio. Osećao sam se da ne mogu da se socijalizujem. Osećao sam da ne mogu da odem u pab i naručim kiselu sa limetom. Nisam mogao da izađem na večeru. Stvarno sam se mučio, i počeo da brinem da imam problem sa alkoholom. Onda sam sebi rekao da ako mogu da idržim do rođendana, prvog juna, mogu sebi da dokažem da nemam problem sa alkoholom. Dok je jun došao, ja sam bio najsrećniji u svom životu.

IZVOR: YT / Jay Shetty Podcast

Autor: redportal.rs