Pevačica planira da pomeri početak turneje 🤷‍♀️

Popularna pevačica Madona nedavno je iz bolnice puštena kući. Ona je ranije pronađena u svom stanu bez svesti što je prouzrokovala jaka bakterijska infekcija, kako se piše u medijima, ali i kako su njeni saradnici otkrili.

Madona se nakon nekoliko dana od izlaska iz bolnice obratila fanovima na društvenim mrežama, zahvalila im se na podrši i otkrila kako se sad oseća, te kakvi su joj dalji planovi. 👇

- Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i zahvalna sam za sve blagoslove u svom životu - napisala je ona, kako prenosi 24sedam.rs, pa dodala:

- Moja prva misao kada sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Moja druga misao je bila da ne želim da razočaram nikog ko je kupio kartu za moju turneju. Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na stvaranju mog šoua. Mrzim da bilo koga razočaram. Moj fokus je na mom zdravlju i jačanju i uveravam vas da ću se vratiti čim budem mogla.

- Moj trenutni plan je da pomerim deo turneje u Severnoj Americi i započnem turneju u oktobru u Evropi. Zahvalna sam za brigu i podršku. S ljubavlju, M - završila je ona, pa objavila i fotografiju kako trenutno izgleda, što možete pogledati u okviru objave ispod 👇 :

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

IZVOR: IG / @madonna

Autor: Redportal.rs / K.Đ.