Devojačko veče provešće na nastupu Tee Tairović 😎🎶

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović tokom jučerašnjeg dana otputovale su u Crnu Goru, gde će se sutra, 11. jula, venčati. 👰👰 S obzirom na to da je Crna Gora usvojila Zakon o istopolnim brakovima, njih dve odlučile su da baš ovde jedna drugoj kažu sudbonodno "da". 💖

Anita i Matora su se oglasile za medije i otkrile kako se osećaju pred veliki dan. 👇

- Odlično! Nikad nisam bila srećnija. Izabrala sam venčanicu i mnogo je lepa. Maštala sam o svadbi na moru i san mi se ostvario - govorila je Anita.

- Odelo mi je uradio Bata Spasojević, ali mi ne stoji baš kako sam želela, jer sam se malo ugojila. Iznajmile smo vilu na tri dana u kojoj ćemo uživati. Venčanje će biti intimno, a onda ćemo napraviti i veliku svadbu u Beogradu, na koju ćemo pozvati sve nama drage ljude. Pa i učesnike Zadruge Aleks Nikolić, Filipa Cara, Kiju Kockar, Nadicu Zeljković - pričala je Matora, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Instagram.com / @matora23

One su kazale i da ih je ljubav puno promenila!

- Mnogo! Više nisam Anita koja je bila u Zadruzi. Trudiću se da promenim sve loše osobine, jer želim da naša ljubav traje. Nikad mi nije palo na pamet da ću biti sa ženom, a tek o braku nisam razmišljala - pričala je Anita.

- Već neko vreme želim da se smirim i imam porodicu. Konačno sam sazrela za taj korak u životu - dodala je Tomićeva za Informer.

- Jovana je veće muško od svih mojih bivših! Zato sam se i odlučila na ovako veliki korak s njom - rekla je Stanojlovićeva, a Matora se nadovezala na to:

- To mi sve žene govore. Čak i moji drugari to priznaju!

Autor: Redportal.rs / K.Đ.