Pesma Venčanje najavila album Lav 🎶

Milica Pavlović pre oko mesec dana predstavila je svoj novi studijski album, peti po redu. 🎶 Milica je u okviru albuma koji nosi ime Lav objavila 10 novih pesama od kojih je numera Venčanje izašla prva i najavila album. 😎👇

Pesma Venčanje je jedna veoma emotivna balada, a pevačica je nedavno u intervjuu za Story otkrila nešto više o njenom nastajanju i vezi između privatnog života pevačice i teksta pesme.

Naime, Milica je otkrila da su se njena dva bivša dečka oženila, a otkrila je i zbog čega je pesma Venčanje toliko posebna za nju:

- Ne jedan, nego dva moja bivša su se oženila (smeh). Naravno, govorim o mojim tinejdžerskim ljubavima iz doba kada još uvek nisam bila poznata. Sa druge strane, pesma Venčanje jeste pesma koju sam doživela veoma emotivno i lično, ali nije reč samo o tematici - otkrila je Pavlovićeva za pomenuti medij, kako prenosi 24sedam.rs, pa dodala:

- Ona se desila kada sam bila emotivno poljuljana, slušala sam je dok sam bila tužna, razočarana, ali nije bilo reči o ljubavnoj patnji. Samo sam sve te emocije koje heroina iz pesme doživljava preslikala na sebe kroz emocije koje sam ja u tom momentu doživela iz nekih neočekivanih događaja u mom životu i tako sam se povezala sa tom pesmom i emocijom koju ona nosi.

IZVOR: YT / Senorita Music

Autor: Redportal.rs / K.Đ.