Dobio i poklone od mališana 💖

Vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović pre nekoliko dana poslao je prvu grupu dece bez roditeljskog staranja na more. Međutim, to nije sve! 😎 Na Instagram nalogu vlasnika Pinka sinoć smo imali priliku da vidimo da je na more poslata i druga grupa dece Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine – Zvečanska, kako je ranije najavljeno, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod 👇 :

Već 16 godina Mitrović poštuje tradiciju i usrećuje decu ovim lepim gestom. A kako im na moru ništa ne bi falilo, Željko je za mališane obezbedio džeparac, kao i najbolji smeštaj u hotelu Delfin sa 5 zvezdica, u Crnoj Gori. 😎⛱

- Prošle nedelje ispratih svu decu iz 7 ustanova za brigu o deci bez roditeljskog staranja na more, a danas svu preostalu decu iz 6 ustanova i 2 zavoda iz cele Srbije! Tuga ponekad može biti lažna, ali sreća je uvek stvarna i iskrena! Lep provod dragi klinci - napisao je Željko uz video ispod 👇 :

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / @zeljkomitrovic

- Prošle nedelje smo ispratili decu iz svih sedam beogradskih ustanova za brigu o deci bez roditeljskog staranja na more. Danas šest ustanova i dva zavoda iz Srbije kreću ka Crnoj Gori. Jedna grupa se okuplja u Sremskoj Kamenici, a druga u Kruševcu. Ispraćamo ih. Imaju džeparac, imaju sve obezbeđeno u Bjeloj, u hotelu Delfin sa pet zvezdica. Obezbedili smo budžet za sve što im je dodatno potrebno, poput vodenih sportova. Posle šesnaest godina ovakvih akcija nije mnogo komplikovano sve ovo organizovati. Ono što je važno je da tuga ponekada ume da bude lažna, a sreća i radost su iskonske osobine koje su uvek iskrene. Verujem da je izgenerisati radost i sreću u njihovim životima, barem u nekom intervalu, velika stvar zato što to sigurno utiče na njihov ukupan odgoj i kakvi će ljudi biti u budućnosti. Džeparci su podeljeni, dečica se pakuju, a mi smo tu da im poželimo srećan put – rekao je Željko Mitrović, kako prenosi Pink.rs.

Autor: K.Đ.