Glumica bila u braku do sinove pete godine

Poznata glumica Mira Banjac je u intervjuu koji je ranije dala za magazin Hello govorila o temi porodice i tom prilikom otkrila dosta informacija koje nismo znali u vezi sa njenim privatnim životom. 🧐👇

Naime, Mira Banjac rodila je sina Branislava Jovanovića godinu dana nakon što je stekla diplomu fakulteta, a brak sa ocem njenog sina potrajao sve do njegove 5 godine. Kako je Mira kazala, isprva su se voleli, ali je vremenom ljubav nestala, a ostao je samo sin koji ih povezuje.

- Često u životu očekujemo jedno, a dogodi se nešto drugo. Andrej Jovanović, inženjer po struci, bio je moja velika ljubav. Udala sam se za njega kad sam imala 24 godine. Oboje smo s radošću čekali Branino rođenje i to je ubrzo bilo jedino što nas je spajalo - rekla je Mira jednom prilikom i kasnije, dalje u intervjuu, otkrila da bi za jedno unuče dala čitavu karijeru 👇 :

- Ne da Bog sve. U životu postoji ravnoteža, ali, nažalost, tu ravnotežu dobijete kasnije. Valja se rasporediti: koliko dajete profesiji, a koliko životu. Ostala sam uskraćena za unuče, ali to je takva sudbina. Zaista bih dala celu moju karijeru za to jedno dete, ali nije se dalo - iskreno je priznala pre nekoliko godina Mira, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Autor: Redportal.rs / K.Đ.