Navodno je pušila u sobi 😮

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov pre nekoliko dana donela je na svet dečaka kome su njen izabranik Danilo Raičević i ona dali ime Nikolaj. Tara je nakon nekoliko dana provedenih u porodilištu Dragiša Mišović izašla sa bebom, a sačekao ju je novopečeni tata i njegova majka.

Detaljnije u tekstu ispod 👇 :

Tara je po izlasku iz porodilišta za medije otkrila da je beba dobro i da se ona porodila carskim rezom, prilikom čega je izgubila dosta krvi!

Po napuštanju porodilišta, na društvenim mrežama, tačnije na Tviteru Taru su korisnice optužile da se tokom boravka u bolnici navodno ponašala bahato prema sestrama, kao i da je navodno pušila u sobi.

- Nevaspitana seljančura. Iz bolničke sobe doziva sestru u prolazu sa: "Ej, ej, aloo, ti". I kad je sestra ušla da vidi je l' joj nešto treba, 'ladno je rekla: "Donesite mi jednu srednju kafu". Posle je pušila u sobi i pravila haos kad su joj skrenuli pažnju - napisao je jedan tviteraš.

- Ma zato što je utripovala da je neko i nešto, pa onda ako nije po njenom kreće pretnja tužbom i histerijom - dodao je drugi tviteraš, a fotografije ove prepiske možete pogledati na portalu 24sedam.rs.

Foto: Instagram.com / @tarasimov

Autor: Redportal.rs / K.Đ.