Tara i Danilo tokom cele trudnoće mislili da čekaju devojčicu 🤷‍♀️😁

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov se porodila i na svet donela dečaka! Tara je, zajedno sa svojim partnerom Danilom Raičeviem, odlučila da sina nazove Nikolaj! 💖 Danilo i Tara tokom čitave trudnoće mislili su da čekaju devojčicu, međutim, nakon porođaja sačekalo ih je pravo iznenađenje! 🤷‍♀️😁

Tokom trudnoće Tara je nekoliko puta bila primljena u bolnicu, a kako je i sama rekla, pije lekove za srce i zdravlje joj je narušeno.

- Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Hajde tapkajte. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mesec dana, ali osećaj kada ću videti svoje dete, ne mogu da objasnim. Ne plašim se porođaja, ne mogu da dočekam da dođe. Posle porođaja ću ostati na 40 kilograma. Imam problem sa srcem, pijem lekove, samo mi se spava, ne mogu da sedim. Sa mužem se slažem, ali sam ga pustila da radi šta hoće - izjavila je ranije bivša zadrugarka, kako prenosi Pink.rs.

- Sin naš najlepši - napisala je Tara nakon porođaja uz fotografiju tek rođene bebe!

Kako pišu mediji, Tara se porodila u bolnici Dragiša Mišović u Beogradu, a porođaj je protekao u najboljem redu! 💖

View this post on Instagram

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

IZVOR: IG / @tarasimov

Autor: Redportal.rs / K.Đ.