Šta se tačno desilo između njih, još nije poznato! 🤔😅

Pobednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar ranije je bila u dobrim odnosima sa pevačicom Milicom Pavlović, uzimajući u obzir i to što su se pre oko 4 godine u jednoj emisiji poljubile na blic, međutim, izgleda da njihov odnos više nije isti! 🤷‍♀️ Šta se tačno desilo između njih, još nije poznato! 🤔

Naime, Kija je ranije kazala za Milicu kako joj se ne sviđa kao čovek, a pevačica joj je odgovorila na ovo lepim rečima! 🔽

- Milica Pavlović je atraktivna kao devojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovek - izjavila je Kockareva ranije za Informer, da bi nešto kasnije na Instagramu dodala:

Foto: Instagram.com/@kijakockar

- Moja izjava o Miciki je od pre Hrista i, iskreno, lično je, pa zato neka ostane samo na tome. I Mici jeste uspešna. Okej, dalje!

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

- Bravo! Svako ima pravo na svoje mišljenje. Što bih ja nekoga demantovala? Ako neko želi da vidi da je ovaj crni kostim na meni crven, onda će on misliti da je crven, a ja da ga ubeđujem da je crn stvarno ne mogu. Ne pada mi na pamet. O Kiji mislim sve najbolje. Super je devojka, zaista - rekla je Milica povodom Kijine izjave od ranije, kako piše Blic, a prenosi 24sedam.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.