Slavica i Vladimir bili su u braku 5 godina, a iz njega imaju ćerku Viktoriju koju su dobili 2016. godine.

Pevačica Slavica Ćukteraš 21. juna prijavila je bivšeg supruga Vladimira Avramova policiji zbog pretnji, nakon čega mu je, po dolasku iz Mađarske u Srbiju, po nalogu tužilaštva izrečena mera zabrane prilaska u roku od 48 sati!

Nekoliko dana nakon prijave, Avramov se javio policiji sam, gde je i saslušan. On je došao u pratnji advokata i dostavio dokaze, a potom podneo i krivičnu prijavu protiv Slavice Ćukteraš, kako prenosi Telegraf.rs.

Nakon njegove prijave, pevačici je takođe izrečena mera zabrane prilaska, a predmet je u nadležnosti Osnovnog suda u Novom Sadu.

Podsetimo, Slavica i Vladimir bili su u braku 5 godina, a iz njega imaju ćerku Viktoriju koju su dobili 2016. godine. Slavica je 2020. godine govorila o bivšem suprugu sve najbolje i tada otkrila da je razvod bio sporazuman, te da je ona želela da nastavi svojim putem, a on svojim.

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - govorila je tada Slavica.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.