Influenserka u više navrata kazala kako se žene kote, a ne porađaju! 🔽

Popularna influenserka Dunja Jovanić pre nekoliko dana je izjavila da pevačica Rijana "uskoro treba da se okoti". Time je izazvala veliki gnev u javnosti, te komentari od tada ne prestaju da se ređaju, a ta izjava bi mogla i skupo da je košta. 🤷‍♀️

S obzirom da su mnogi bili besni povodom Dunjine izjave da se žene kote, video je ubrzo uklonjen sa njenog Instagram profila, kao i komentari koji su krenuli da se ređaju na društvenim mrežama.

„Bestidnica biše komentare", „Zašto brišeš komentare", „Ukinite ovu personu", poručivali su joj korisnici u komentarima videa u kom reklamira jedan brend, a čija se reakcija na situaciju još uvek čeka, kako piše Blic, prenosi Pink.rs.

IZVOR: TW / @zverkinaa

Neki su ipak smatrali da će brend nastaviti da plaća influenserku za angažovanje, te su mnogi besni fanovi bili zgroženi i pisali kako „sada znaju šta više da ne kupuju".

- Brend ne mora (da reaguje), ali ja više neću kupovati ništa što ona reklamira, jer imam kući „okot" od tri i po godine koji vredi više od pi**ivog brenda koji podržava ovu pakosnu ludaču - bio je jedan od komentara, a onda su krenule da se nižu i dokazi da Jovanićevoj ovo nije prvi put.

- Ovo joj je prvi put da snima otkada... Se okotila (smeh) - izgovorila Dunja u jednom od svojih vlogova.

- Dunja Jovanić već pet godina nije naučila da poštuje žene. Ovo je prošlo neopaženo. Sramota - piše u jednom od tvitova.

- Svaka javna ličnost mora da pazi šta priča, jer se to meri tri puta više nego kad kaže neki anonimus.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs