Traži se novi lider posle odlaska Borjana

Fudbaleri Crvene zvezde vredno rade na prvom delu priprema koje sprovode na Zlatiboru. Novi trener Barak Bahar sprovodi detaljnu analizu igračkog kadra, nakon čega će odlučiti na koga će računati u predstojećoj sezoni.

Posle odlaska Milana Borjana mesto kašitena ostalo je upražnjeno, pogotovo jer je i dalje sudbina Aleksandra Kataija neizvesna. S pravom se postavlja pitanje ko će biti novi kapiten crveno-belih.

Nije lako nositi traku Crvene zvezde, uvek je to bio dodatni teret igračima. A pogotovo će biti posle odlaska Borjana. Bahar traži nekoga sa autoritetom. Ne samo igračkim, već ljudskim i profesionalnim. A čini se da sve to poseduje Aleksandar Dragović.

Poznato je već da je Dragović u Zvezdu došao kako bi ostvario dečačke snove. O tome se mnogo pisalo, a o tome je i sam Dragović govorio.

U poslednje vreme se mnogo pričalo o njegovom odlasku, ali od dolaska Bahara kao da je ta priča zamrla. Šansa za ostanak je sve veća, a mogućnost preuzimanja kapitenske trake i igranja u Ligi šampiona može da predstavlja novi motiv za Dragovića.

Do početka sezone ima još mesec dana, pripreme su duge i ostaje da se vidi kako će se stanje iskristalisati.

Autor: redportal.rs