Nova epizoda ZAKOPANIH TAJNI vas čeka večeras u 21 čas na TV PINK 🍿📺

Večeras je na programu televizije Pink nova epizoda serije Zakopane tajne od 21 čas. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon završene operacije, doktor govori Zdravku da su naredna 24 časa kritična i da, ako Andrija preživi naredna 24 časa, da su šanse 50-50 da će preživeti. Ova informacija razara Zdravka.

Foto: TV Pink Printscreen/Skrinšot

Balša pokušava da utešti Doru koja je očajna, i govori joj da će zbog Andrije dovesti najbolje stručnjake ili će ga poslati u inostranstvo na lečenje jer toliko duguje i njegovoj majci, i Dori, ali i svom unučetu.

Foto: TV Pink Printscreen/Skrinšot

Švrća i Vanja ulaze u sukob, nakon što on pokuša da je osvesti kada je u pitanju Feđa. Švrća za njegovo ponašanje krivi njegovu bivšu suprugu i pita ga šta mu je to uradila jer više nije isti čovek, njen brat koji stoji uvek uz nju. Vanja joj govori da baš zato što stoji uz nju, pokušava da je urazumi.

Foto: TV Pink Printscreen/Skrinšot

Lala hvali Balšu za ponašanje u situaciji sa Dorom i podršku koju joj je pružio, a Balša joj govori da su nekad ti komplimenti među njima bili uobičajeni, na šta mu Lala kaže da se mnogo toga dogodilo u međuvremenu.

Foto: TV Pink Printscreen/Skrinšot

Kosara dolazi kod Dore u sobu, ali ne da bi je napala kao što je Dora pomislila, već da joj kaže da jedva čeka da rodi to dete i da je moli, kao što nikog nije molila, da joj ne padne na pamet da abortira.

Foto: TV Pink Printscreen/Skrinšot

Uglješa upozorava Gloriju da ne pokušava da obrlati nejgovog čoveka od poverenja, ne znajući da je ona to već uspela.

Foto: TV Pink Printscreen/Skrinšot

Svetozar pokušava da ima romantično veče sa Verom, ali ga ona odbija što u njemu izaziva revolt.

Foto: TV Pink Printscreen/Skrinšot

Lala dobija anonimno pismo i šokantnu informaciju koja će iz temelja potresti porodicu Doder.

Sve nedoumice i pitanja koje muče naše glavne junake možete otkrićete večeras od 21 čas na televiziji Pink! 🍿📺

Autor: redportal.rs