Još jedno čudo iz manastira Tumane

Iz manastira Tumane stižu nam vesti o još jednom čudu 🙏🏻💕. Pročitajte svedočenje Marije Stojanović iz Jagodine 👇🏻👇🏻👇🏻

Ja sam Marija Stojanović iz Jagodine i želim ovim putem da posvedočim isceljenje koje se dogodilo mom sinu Lazaru i meni. Lazar (14 god.) je imao malu krizu svesti u junu (u školi) i strahovitu povredu prilikom pada sa bicikla krajem jula 2022 god. Nakon završetka lečenja, odlučili smo da posetimo Manastir Tumane u avgustu 🙏🏻.
U septembru dobijamo uput za KC Kragujevac kod dečijeg neurologa zbog višestrukih povreda glave koje je imao. Doktorka nam nakon prvog pregleda zakazuje EEG glave 23. 9. 2022. Nakon snimanja glave, dete dobija dijagnozu epilepsije. Uvodi se terapija lekom casamidol/lacomda. Lazaru je u tom trenutaku epilepsija bila 5. dijagnoza 😕😥.
Bolovao je i od astme, dermatitisa, fapa sindroma, poremećaja bubrežnog kalcijuma.

Foto: manastirtumane.org/Manastir Tumane

Suprug i ja, kao majka, nismo mogli da verujemo da nam dete sada boluje od epilepsije. Pošto smo prilikom posete manastira Tumane kupili ulje, vodu, kapi za koncentraciju, preparat za imunitet i ikonu Svetog Zosima, mi krećemo da uvodimo detetu sve to i svakodnevno se molimo tumanskim svetiteljima. Od tada kreće sva naša "borba za istinu" i dalja privatna dijagnostika o našem trošku.
Obišli smo i kliniku za Dečiju neurologiju i psihijatriju kliničkog centra Srbije u Beogradu. Zatim magnetnu rezonancu radimo u privatnoj klinici u Beogradu, gde dobijamo izveštaj da sa radiološke strane na mozgu ne postoji NIŠTA što bi izazvalo epileptični napad. Prvog marta 2023. god. uz ponovljeni EEG glave i neurološki pregled dr Dimitrijević nam kaže da dete NEMA epilepsiju i da smo u pravu što nismo davali terapiju sve to vreme. Čak nam doktor kaže da je dijagnoza "pogrešna". Nakon toga, 29. 3. 2023. idemo na pregled i kontrolu kod dečijeg nefrologa u Ćupriju, gde nam posle 8 godina lečenja doktorka Radisavljević, nakon ultrazvučnog pregleda i provere 24 sata urina, kaže da dete NEMA niti kamena niti peska u bubrezima i da više ne postoji hiperkalciurija.
Kontrolu nam zakazuje tek za godinu dana.

Foto: manastirtumane.org/Manastir Tumane

Astma se takođe svela na "dečiju astmu", gde je na spirometeiji pokazano da je ima u najmanjem obliku i od doktora pulmologa iz Paraćina dobijamo ohrabrujuće vesti da će astma nestati najkasnije do 18. godine. Apropo svega gorenavedenog, tumanski čudotvorci su Lazaru pomogli, a mi im se zahvaljujemo i dalje molimo 🙏🏻.
Ja sam takođe imala problem. Doktori su mi pričali da imam tromb, pa onda tumor masnog tkiva, pa na kraju se ne zna šta je jer su svi rezultati bili dobri, a meni je bilo sve lošije. Onda sam odlučila da uzmem stvari u svoje ruke.
Muž mi je prvo veče pre spavanja mazao ulje iz kandila Sv. Zosima i Jakova i prespavala sam sa ikonom Sv. Zosima, koja se nalazila ispod bolnog mesta na leđima. Ujutru mi je za 30% bilo bolje, mogla sam bolje da dišem, bol je bila manja, a put na ruci, kojim je prošao eventualni tromb je počeo da bledi", a bio je ogromna modrica.
Uveče smo ponovili sve to sa sv. uljem i ikonom i drugo jutro ja sam bila 100% bez bolova 🙏🏻. Za sada sam htela da podelim ova čuda sa vama i ujedno da se zahvalim Svetima Zosimu i Jakovu, kao i sveštenstvu manastira Tumane, i da kažem da ako je ljubav prema Gospodu jaka, ako verujemo, treba da se molimo i da nikada ne odustajemo od molitve, jer se na kraju čuda ipak dešavaju! 💕
Neka nam je na zdravlje i spasenje svih nas.
I ako bog da zdravlja, videćemo se uskoro u manastiru Tumane.

Autor: redportal.rs