Direktor Partizana najavio pojačanja

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura izjavio je danas da je cilj crno-belih da u letnjem prelaznom roku angažuju šest novih igrača.

Partizan je zvanično danas počeo pripreme za novu sezonu. Crno-beli su prošlu sezonu završili na četvrtom mestu na tabeli Superlige Srbije zbog čega će igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Vazura je izjavio na konferenciji za medije:

Svesni smo kako smo završili sezonu, da je jedna od lošijih u istoriji, da smo bili četvrti, što je nedopustivo za Partizan. Očigledno je nešto nedostajalo timu. Sutra će se priključiti Antić, u narednim danima očekujemo igrača na poziciji zadnjeg veznog. Blizu smo da završimo golmana. Cilj nam je da dovedemo pet-šest igrača. Nakon ovog obraćanja idemo da radimo na dolasku četvrtog pojačanja. Teško je kupovati igrača u julu, a kamoli u junu, pošto svi igrači čekaju ponude i ne pregovaraju u ovom trenutku. Ova tri pojačanja koja smo doveli svaki je transfer, niko nije slobodan. U tom slučaju je dobro kada imate klub s kojim pregovarate i kojim je bitno da što pre sve završi.

Autor: tanjug.rs