Bankarima je, kažu, neugodno da saopšte klijentu zbog čega ga odbijaju 😌

Nekoliko minuta zadovoljstva može vas koštati stana, automobila ili letovanja, a možda čak i braka ili ljubavne veze! 😳 Ako vam zatreba bilo koja vrsta kredita, a ljubitelj ste sajta Onlifans i na njemu golih žena i muškaraca, nećete moći dobiti pomoć od banke. ☝🏻

Bankarima je, kažu, neugodno da saopšte klijentu zbog čega ga odbijaju, a još je teže ako dođe s partnerkom ili partnerom, pa tad mogu da nastanu razne neprijatne situacije.

Trošenje novca na takve porno-sajtove identično je trošenju novca na onlajn klađenje i oni koji to čine za bankarski sistem su nepouzdani, kritični, zavisni... Kako god da ih okarakterišu, na kraju se svodi da im se kreditne pozajmice ne odobravaju. Sve te vrste uplata evidentiraju se kao rizične po dalji odnos s klijentom!

- Imam redovna primanja, stalni posao, redovne obaveze prema banci sam ispunjavao na vreme, ali kad sam odlučio da uzmem kredit da bih kupio nešto skuplji polovni automobil - odbijen sam. Nigde direktno nije napisan razlog, ali mi je kreditna savetnica u banci u neformalnom razgovoru pomalo stidljivo objasnila o čemu se radi. Bio sam zbunjen, pa i postiđen pred njom, nije mi ni na kraj pameti bilo da bi to moglo da se desi zbog Onlifansa - priča za Kurir muškarac koji nas je pozvao da pita da li je svuda takva praksa:

Autor: Kurir