Muškarac je najpre upucao dvojicu, nakon čega je treći pokušao da pobegne, no otac ga je uhvatio i odvukao kući na streljanje. 😔😢💔

Policija je uhapsila oca koji je počinio monstruozni zločin i objavila snimak hapšenja na kojem se vidi kako ubica mirno sedi na stepenicama.

- Ovo je daleko najodvratniji, najstrašniji zločin koji sam vidio. Mogu samo da zamislim strah koji su ti dečaci osećali i iskusili dok ih je njihov otac, njihov zaštitnik, ubijao - rekao je tužilac okruga Klermont u američkoj državi Ohajo, Mark Tekulve, na suđenju Čadu Doermanu.

Ovaj 32-godišnji otac trojice dečaka optužen je za ubistvo nakon što je upucao svoja tri sina, koji su bili stari tek tri, četiri i sedam godina. Muškarac je najpre upucao dvojicu, nakon čega je treći pokušao da pobegne, no otac ga je uhvatio i odvukao kući na streljanje.

Policija je ga je uhapsila i objavila snimak hapšenja na kojem se vidi kako ubica mirno sedi na stepenicama dok su tela ubijene dece u njegovom dvorištu. Doerman je sedeo praznih ruku pored puške sa kojom je počinio ubistvo. Na levoj ruci je imao krvavu mrlju.

IZVOR: YT / WPDE ABC15

Autor: nportal.rs