Aleks, Ana Ćurčić i Lepi Mića komentarisali su Filipovo ponašanje u ljubavnom odnosu 🤔

Sinoć je održana još jedna emisija Narod pita koju je vodila Ivana Šopić. Njeni gosti u sinoćnoj emisiji bila je pobednica ovogodišnje sezone Aleksandra Nikolić, drugoplasirana Ana Ćurčić i Lepi Mića.

Jedna od temi u emisiji bio je i odnos Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, a gosti su komentarisali ponašanje Filipa Cara u odnosu sa Aleks.

- Ja sam mislio da on savetuje Aleks, kako mu ona više prija nego Anđela, a ne da proverava - rekla je Ana, nakon što im je pušten video-snimak iz Zadruge.

- Znao sam da traži dlaku samo da opravda jer se džukela zaljubila. Kada je sedeo sa mnom u pab, kad je Maju odneo u pab, ja sam mu namerno rekao: "Bravo", samo da bih video dokle džukela da ide, dokle će da je vređa. On je toliko ljubomoran, bolestan, to je katastrofa. Onda je cedio, cedio, kao što je Dalilu prošle godine - rekao je Mića.

- Jesi ti mogla da pretpostaviš da te Filip gura, da bi te proverio - upitala je voditeljka Ivana.

- Kada se setim svega toga, iskreno, volela bih da sve to mogu da zaboravim. Filip je toliko potencirao na Zvezdanu i Aleksandri, da bi video šta ću ja uraditi. Do poljupca sa Zvezdanom nije došlo. Nemam potrebe da lažem, apsolutno da poljupca nije bilo - rekla je Aleksandra.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs