Ima nešto u vodi, kako bi neki rekl 😃

Ukupno 12 članica NICU tima u bolnici u Virdžiniji, SAD, zatrudnelo je ove godine u isto vreme, a većina i dalje željno iščekuje dolazak svojih novih, prenosi Pipl.

- Ovo je najviše što smo ikada imali u jednoj godini u našoj jedinici. „Pet je porodilja prvi put - rekao je portparol bolnice u izjavi o grupi, koja uključuje 10 registrovanih medicinskih sestara, jednu medicinsku sestru i sekretaricu jedinice.

- Ima nešto u vodi, kako bi neki rekli - rekla je Kejli Arsenault, menadžerka medicinske sestre NICU.

Istorijski nikada nismo videli toliko članova tima u našoj jedinici trudnih u isto vreme u jednoj godini. Uzbuđena sam što ću ovo vreme podeliti sa članovima mog tima i radujem se proslavi jer su pet od dvanaest majki koje su prve majke.

S obzirom da su se dve žene već porodile – jedna zaposlena je rodila devojčicu 15. marta, a druga ćerku 16. maja – preostalih 10 zaposlenih u bolnici tek treba da uživa u velikim danima. Na sreću, oni imaju ogroman sistem podrške.

- Svi se osećamo izuzetno podržano i ne moramo previše da brinemo ako nekome nešto treba - rekla je Hejli Bredšo, koja je u 35. nedelji trudnoće sa svojim drugim detetom.

Svi smo tu da uskočimo i pomognemo ako neko uzme pauzu ili ima zakazano kod doktora. Mi imamo leđa jedni drugima.
pročitajte još

Utop*o se muškarac

Autor: redportal.rs