Naredna utakmica zakazana za utorak

KK Crvena zvezda smanjila je zaostatak za Partizanom koji nakon 3 odigrane utakmice vodi 2:1 u seriji.

Crveno-beli su u sinoćnoj utakmici pred svojim navijačima savladali ekipu Željka Obradovića rezultatom 91:78, pa narednu utakmicu na svom terenu dočekuju u pozitivnom duhu.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović nakon pobede svog tima izjavio je:

- Iskoristili smo 1. utakmicu na našem terenu. Naš pristup je bio drugačiji. Imali smo agresivnost u odbrani koja nas je krasila cele sezone. Iz utakmice u utakmicu igramo pomalo bolje. Znamo da će četvrta utakmica biti najteža u seriji - istakao je Ivanović.

Trener Partizana Željko Obradović čestitao je rivalu na 1. pobedi u finalnoj seriji:

- Želim da čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Odigrali su poslednju četvrtinu neuporedivo bolje od nas. Mislim da smo bili u egal utakmici 3 četvrtine, ali čak i u tim momentima glavni problem utakmice je to što u pojedinim trenucima nismo kontrolisali emocije i što smo imali veliki broj izgubljenih lopti. Kada se to prevede, vidi se da je Crvena zvezda imala više poseda i zahvaljujući tome su pobedili. Sada je 2:1 u seriji, imamo još utakmicu u utorak, ako ne, onda još jednu kod nas. Rekao sam igračima da je sve u redu, idemo dalje - rekao je trener Obradović.

Četvrta utakmica je na programu u utorak od 19.00 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Autor: redportal.rs