Narod pita, Zorica poliva! 😅

U večerašnjem izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. U program uživo se telefonskim pozivom uključila Divna iz Zaječara.

- Ja vas molim, molim vas isključite tog mravojeda da narod može da čuje nešto. Pozdrav tebi Darko, Zorici i Ani.

-Zorice zašto si se suzdržavala u Zadruzi prema njemu i bandi iz donjeg dela stola? - pitala je gledateljka

- Borila sam se koliko sam mogla, ipak njih četvorica, petorcia muškaraca pod znakom navoda, nisam mogla da se nadvikujem više sa njima, zaista sam im odgovarala, a posle sam okrenula na sprdnju. Oni mrze devojke i žene, oni su sramota za muški rod - rekla je Zorica.

- Taj rođenu sestru mrzi, a ne druge žene - rekla je gledateljka.

- Znam da ne govori sa njom, ali nisam htela da vređam - rekla je Zorica.

- On je original seoska vizitarka koja skuplja informacije i okreće ih u svoju korist. Poštuje samo žene koje ga biju, željan je batina. Ana tebe potpuno podržavam i potpuno ti verujem jer sam ja indirektno preživljavala to preko bivšeg zeta. Ti po izgledu iste probleme imaš, plašila se, bila je sputavana da sa nama ima komunikaciju i verujem da ste i vi to doživljavali. Zašto se zaustavljate kad krenete da pričate? - pitala je gledateljka

- To je njena ljubav gospođo, kako ko je - rekao je Ivan.

- Mravojedu ućuti. Ana ja ti potpuno verujem i molim te kao Boga da isteraš pravdu do kraja - rekla je gledateljka.

- Hoću, danas sam prijavila, u ponedeljak idem u treći opštinski sud. Sve što Ivan priča i demantuje vidi se da je Anđelin i Slavnićev drug - rekla je Ana.

- Nismo drugovi ali ih podržavam - rekao je Ivan.

- Njemu je poenta da nas provocira - rekla je Ana.

- Ne nasedaj na njegove provokacije, nemoj, pusti ga. Neka on radi. Ivane da li si normalan da se tako ponašaš i tako vređaš? Ako nisi pijan, treba ti hitna stručna pomoć - rekla je gledateljka.

- Koja si ti majka Ana? Ne mogu njih dve protiv mene - rekao je Ivan.

- Najbolja na svetu - rekla je Ana.

- Ti nisi svoja dva sina pogledala. Ja sam svoju ćerku odgajio, iz trbuha je izvukao, brinuo o njoj. O meni svi mediji pisali da sam najbolji otac na svetu, moja bivša žena Goca Tržan to govorila. Pi*ka mater tebi i sinovima i je*em ti mamu u pi*ku - rekao je Ivan.

Zorica Marković je zatim uzela čašu soka i polila Ivana Marinkovića nakon čega su usledile gnusne psovke, a obezbeđenje je uletelo između njih dvoje.

Autor: pink.rs / redportal.rs