Pobednica Zadruge otkriva i na šta će potrošiti zarađeni novac! 💸

Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić nedavno je u jednom intervjuu otkrila kakvi su joj planovi nakon izlaska iz rijalitija, s obzirom na to da je osvojila 50.000 evra, ali i Filipa Cara kao verenika! 😉😎

Naime, Aleks je otkrila da jedva čeka da postane majka, kao i na šta će potrošiti zarađeni novac. 😎💸💸💸

- Presrećna sam! Potajno sam se nadala pobedi, ali sam imala jaku konkurenciju, pa nisam bila sigurna. Filip i ja smo zajedno, volimo se i planiramo budućnost. Treba još da se dogovorimo kada će svadba, ali očekujem da bude što pre! Volela bih da uskoro postanem majka. Maštam da rodim četvoro dece - rekla je Aleks, kako piše Ifnormer, a prenosi portal 24sedam.rs, i potom dodala da uskoro planira putovanje u Hrvatsku sa Filipom, kako bi upoznala njegovu rodbinu:

- Biću neko vreme u Beogradu, da bih završila obaveze. Filip će obići baku i rodbinu u Novom Sadu. Potom pakujemo kofere i idemo kod njegovih u Crikvenicu - dodala je Aleks i potom otkrila na šta će potrošiti zarađeni novac 💸:

- Srediću mami i sestri stan u Krnjači, a ostatak ću da uložim u privatan biznis. Još ću da razmislim šta će to biti. Moj život nije bio lak, a konačno ću da stanem na noge.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.