Terzić smatra da je ovaj napad direktna je posledica kampanje mržnje i nasilja koju forsira najveći deo opozicije u Srbiji.

Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke najoštrije je osudio kukavički napad na Lava Pajkića i pozivao nadležne organe da hitno reaguju i procesuiraju odgovorne za ovaj gnusni čin.

Terzić smatra da je ovaj napad direktna je posledica kampanje mržnje i nasilja koju forsira najveći deo opozicije u Srbiji.

- Neophodno je stati na put onima koji sprovode nasilje, jer ne trpe drugačije mišljenje. U tome poslednjih meseci najviše prednjače takozvani borci protiv nasilja koji gotovo svakodnevno isto propagiraju. Svesni da građanima Srbije ništa ne mogu da ponude, ali i u potpunom odsustvu političke ideje, plana i programa pribegavaju sramnom fizičkom nasilju nad neistomišljenicima - istakao je Terzić i dodao:

Zato je neophodno da napadači na Pajkića budu privedeni pred lice pravde i da shodno tome odgovaraju za svoja nedela. Takođe, krajnje je vreme da se Srbija ujedini i iskaže jasan prezir prema onima koji na vlast žele da dođu putem nasilja i ulice, a čija retorika podstiče ovakve monstruozne i bezočne napade koji prelaze svaku granicu ljudske i političke pristojnosti.

Autor: Pink.rs